Трима българи са сред финалистите на Международния балетен конкурс -

...
Трима българи са сред финалистите на Международния балетен конкурс -
Коментари Харесай

Трима българи са сред финалистите на Международния балетен конкурс

Трима българи са измежду финалистите на Международния балетен конкурс - Георги Капитански, Джон Абенанти и София Цуцакова. Сред останалите 17 претенденти, позволени до третия тур - с типичен танци и съвременен балет, са танцьори от Китай, Япония, Франция, Белгия, Португалия, Германия, Бразилия, Аржентина, Унгария, Съединени американски щати и Канада.

В двете вечери на 26-ти и 27-ми юли по правилник състезателите би трябвало да покажат вариации или па-де-дьо в типичен жанр и модерна хореография, основана през последните 10 години.

Пълна стратегия на балетните вечери и гала-концертите можете да откриете на уеб страницата на състезанието. Списък с имената на позволените финалисти до трети тур ще откриете на страницата във Facebook.

В продажба са билетите за всички конкурсни вечери. Цените на билетите за Трети тур стартират от 18 лева, а за двете Гала вечери – от 25 лева Билетите за концертните вечери могат да се купят от ДКС, Летен спектакъл и мрежата на Eventim в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници Orange, магазини Office1Superstore.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР