Треньорът на ЦСКА Александър Попов коментира пред медиите победата над

...
Треньорът на ЦСКА Александър Попов коментира пред медиите победата над
Коментари Харесай

Александър Попов: Чакаме яснота за комплекса, където са се извоювали 56 титли

Треньорът на ЦСКА Александър Попов разяснява пред медиите успеха над Пирин от 1/4-финалната серия в шампионата. " Червените " завоюваха първия мач с 3:0 . Наставникът на " армейците " засегна и тематиката с неразбираемото бъдеще на зала " Васил Симов ".

Г-н Попов, резултатът е безапелационен в интерес на ЦСКА. Мачът обаче не беше толкоз елементарен, колкото наподобява от цифровото изражение.

Така е. Плейоф е. В края на сезона всички момчета, без значение от кой тим, дават най-хубавото от себе си. Противникът през днешния ден го потвърди. Всеки един от геймовете беше под напрежение и за нас, и за тях. Предстои ни тежко посещение в Разлог след три дни. Както споделих преди една седмица, за вас несъмнено е забавно, за нас – малко нервно.
Треньорът на Пирин Мирослав Живков сподели, че ЦСКА е показал темперамент във значимите моменти. Съгласен ли сте?
Отборът ни е съвсем еднакъв в последните 3 години, откогато имаме спонсор. Това ни дава малко сигурност в тези тежки моменти да знаем какво да чакаме от самите себе си, макар че в последния гейм се получи огромно разконцентрирване в нашите редици. Във втория гейм, макар че ни поведоха с една точка с прекрасен сервис, ние запазихме успокоение. Хубаво е, че до момента печелим в нашата зала през целия сезон, което дава някакви гаранции.
 ЦСКА - Пирин @@@

Става настоящ въпросът за залата. Ако ЦСКА продължи напред на полуфиналите, къде ще семейства?
Мислех, че ще питате за " Васил Симов ". Рано или късно ще стартираме и тази тематика. Сега към момента сме на волейболна тематика. Нека да се класираме, тогава ще разясняваме. Опциите са ясни.
За зала " Васил Симов " по кое време ще приказваме?
Чакаме изясненост за мегапроекта в комплекса, където са се извоювали 56 трофеи. Силно се надявам даже да има градеж тук, ние да си запазим мястото, тъй като това е национално благосъстояние. Няма последовател и на Левски даже, който да каже нещо назад. 56 трофеи в тази зала.
Да не стане късно, когато се разбере окончателният вид на този план?
Какво да създадем? Чакаме и слушаме клюки.

Нямате ли формалната позиция на Министерството на спорта?

Нямаме. Сега не е и времето, в този момент е предизборно.
Заговори се, че ще останете без един от главните си спонсори. Вярно ли е това? Как ще се отрази във финансово отношение на тима?
Нека да завърши сезонът, в действителност има такива индикации, тъй като на хората им писва. Нашите спонсори не са от тези, които са на нашите съперници – кметски тимове, на които в провинцията им е малко по-лесно. Тук в София е много комплицирано с финансирането. На някои от хората им писва. 4 години се мъчим да подпишем контракт, с цел да влагаме подготвени пари, с цел да пооправим някои неща и като не се получават, ползата от спонсора, мотивацията му затихва. Разбира се, че ние се стараем спортно да не разочароваме тези хора и да ги радваме с победи, само че от време на време единствено това не е задоволително. Дано да не е късно. Все още сме малко в незнание. Нека да се съсредоточим върху волейбола, има още един месец, в който това ще е тематика номер едно. След това ще забележим накъде духа вятърът.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР