Университет във Върмонт връчи почетната степен доктор“ на котарака Макс

...
Университет във Върмонт връчи почетната степен доктор“ на котарака Макс
Коментари Харесай

„Придобил е навиците на студент“: Как котаракът Макс получи докторска степен?

Университет във Върмонт връчи почетната степен „ лекар “ на котарака Макс – обичан член на академичната общественост. Това е станало ден преди дипломите си да получат завършващите студенти, споделя организация Асошиейтед прес.

Той ще бъде обгрижван от избрани чиновници, с цел да се подсигурява неговият ветеринарномедицински статус

Един от кампусите на държавния университет на Върмонт уважава домашния любим не поради ловуването на мишки или поради сладкото му мъркане до момента в който дреме върху книгите, а поради приятелското му отношение към студентите.

„ Макс е гальовен и бухнал член на нашия кампус от години “, пишат студентите в обява в обществените мрежи.

 Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците 1 мин. Вижте отговорите от матурата по БЕЛ за зрелостниците  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори 3 мин. Цената на „ знанието “: Минути след началото на матурите bTV получи правилните отговори  Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла 1 мин. Хирург не запомнил компрес в тялото на пациентка, тя умряла  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи

Всъщност известният котарак си има притежатели и живее в къща на улицата , която води до основния вход на университета.

„ Един ден той реши да се разноски до кампуса и по-късно всеки ден стартира да се мотае там със студентите. Те в действителност го обичат “, споделя притежателят на домашното животно Ашли Доу.

Снимка: iStock

Макс върви всеки ден при студентите от четири години. Всички обичат да го гушкат и да си вършат селфита с него, а той даже се включва в обичайните обиколки с кандидат-студентите, които се организират всяка година.

Котето, което преди 10 месеца се появява в постройката в Пловдив, бързо се трансформира в амулет

„ Придобил е навиците на студент – знае по кое време е време за лекции или за студентски занимания. Не знам по какъв начин го прави “, отбелязва Ашли Доу.

Студентите я назовават „ майката на Макс “, а приключилите, които се връщат в града, от време на време я питат по какъв начин се оправя котаракът с лекциите. А поради упоритото си посещаване на кампуса Макс тази година получи и първата си тапия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР