Треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров обяви пред Football24.bg,

...
Треньорът на Струмска слава (Радомир) Владимир Димитров обяви пред Football24.bg,
Коментари Харесай

От Струмска слава: Прекъсването дойде в най-неподходящия момент за нас

Треньорът на Струмска популярност (Радомир) Владимир Димитров разгласи пред Football24.bg, че спирането поради пандемията от ковид е пристигнало в най-неподходящия миг за клуба.

Отборът от Радомир сподели страхотни неща след подновяването на шампионата и натрупа на сметката си три победи от четири мача.

" Честно казано това спиране пристигна в най-неподходящия миг за нас. Точно успяхме да понавлезем във форма след подновяването на шампионата и стигнахме до три победи в първите ни четири мача. Набрахме доста добра инерция, само че по-късно пристигна спирането ", разяснява той.

" Силно се надявам от БФС да се откри решение шампионата да се доиграе по някакъв метод. Не знам по какъв начин ще стане, само че при всички положения при едно преустановяване на шампионата и оставяне на краткотрайното класиране ще има много ощетени тимове ".

" В момента момчетата си упражняват у дома, само че добре знаете, че това не е въобще същото като да проведеш една естествена подготовка. Освен това зимната подготовка, която я направихме, на процедура се обезсмисля с това спиране ".

" Не знам по какъв начин ще стоят нещата с заплащанията на заплатите при нас оттук нататък. Надявам се да получаваме по нещо, защото въпреки всичко много от хората разчитат на тези пари. Всички се намираме в затруднено състояние. В момента обаче не ни остава нищо друго с изключение на да чакаме това нещо да завърши ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР