Треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров прие нормално загубата с

...
Треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров прие нормално загубата с
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак : Лудогорец са по-свежи от нас и затова ни победиха

Треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров одобри обикновено загубата с 0:4 от Лудогорец в последната сериозна контрола на варненци преди пролетния дял във Втора лига.

„ Загубата е естествена, тъй като сега сме в най-тежките физически тренировки, като ни остава и най-натоварващата.

След това би трябвало да подвигна момчетата с експедитивност и възобновявания, както и със системи. Лудогорец играят в неделя и към този момент трябваше да са свежи. Ние стояхме доста тежки, те бяха доста по-добре, по-леки и по-свежи, само че в случай че този мач беше след 3 седмици, нещата щяха да са други “, съобщи за „ Петел “ Васил Петров.

„ Отделно направихме неточности за първите им два гола, само че това не го споделям, с цел да се извинявам. Радващо е, че на този стадий от подготовката създадохме доста положения, и то против най-хубавия ни тим, и на негов терен “, добави Петров.

„ Иван Дичевски го привлякохме, защото е млад, и има гений и качества, които да развива. Нямаше по какъв начин да го изпуснем. Ще се бори с Християн и Нисторов за титуляр, а Иван Атанасов ще пази единствено на втория ни отбор. Доволен съм от дебюта на 19-годишния Севастиян Георгиев против Лудогорец. Той към този момент е притеглен в мъжкия тим и тренира единствено с него. Молдовецът Лаур също навлиза във форма, Бабалиев преодоля проблемите и още веднъж се приготвя пълноценно, а Нисторов възобновява тренировки на следващия ден “, приключи Васил Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР