Треньорът на Рома Жозе Моуриньо се е обадил на бившия

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо се е обадил на бившия
Коментари Харесай

Моуриньо иска да възроди кариерата на грешник от Юнайтед

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо се е обадил на някогашния си състезател Мейсън Грийнууд, с цел да му даде късмет да се върне към огромния футбол. Талантът на Манчестър Юнайтед бе отхвърлен още през януари 2020 година, когато бе задържан, а след това му бяха повдигнати и обвинявания в опит за обезчестяване, практикуване на контролиращо и наложително държание и нахлуване над неговата другарка.

През февруари тази година обаче обвиняванията против него бяха свалени след отвод на основен очевидец по делото. Стана ясно, че това е точно неговата другарка Хариет Робсън, която още веднъж се събра с Грийнууд и двамата даже чакат дете.

Въпреки прекратяването не делото клубът разгласи, че продължава свое вътрешно следствие на случая и от резултатите от него ще зависи и бъдещето на играча. Според британските медии мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг не иска Грийнууд да бъде продаван, тъй като счита, че той може да му бъде потребен в бъдеще, в случай че успее да върне формата си.

Много малко евентуално е обаче 21-годишният футболист да играе за Юнайтед още през идващия сезон, като по-скоро той ще бъде преотстъпен чартърен на различен клуб. Твърди се, че в Италия има сериозен интерес към него. Милан, Интер и Ювентус следят обстановката, но Рома на Моуриньо е може би най-близо.

През 2018 година точно Специалния включи 16-годишния тогава Грийнууд в групата за предсезонното турне на Манчестър Юнайтед в Съединени американски щати. Оттогава стартира и интеграцията му в първия тим. Според „ Сън “ португалецът се е обадил на бащата на Мейсън, както и на самия състезател. Той му е споделил, че сега най-важното за него е да стартира да играе футбол и по-късно всички проблеми ще изчезнат. Грийнууд е останал извънредно благополучен от това позвъняване. Сега той изчаква края на вътрешното следствие на Манчестър Юнайтед, само че е доста евентуално през идващия сезон да играе с фланелката на Рома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР