Треньорът на Реал (Мадрид( - Карло Анчелоти все още не

...
Треньорът на Реал (Мадрид( - Карло Анчелоти все още не
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Не съм сигурен дали да сменям схемата

Треньорът на Реал (Мадрид( - Карло Анчелоти към момента не е решил дали ще промени схемата на игра на отбора за гостуването на Атлетик (Билбало). Специалистът приказва преди утрешната среща сред двата тима от 22:30 часа.

" Утрешният дуел ще бъде доста сложен. Много играчи ще отсъстват, само че това е опция да покажем качествата на други футболисти. Харесвам доста " Сан Мамес ". Дали Азар ще стартира на следващия ден? Трябва да преценим през днешния ден, да забележим дали се е възстановил изцяло, откакто игра 90 минути оня ден.

Лука Модрич сигурно пропуща мача. Той не може да тренира, тъй като не се усеща добре. Уморен е, има температура и други признаци. Тъй като Модрич и Каземиро не могат да играят, това е късмет за Камавинга и Валверде.

Дали ще променим схемата? Честно казано, не съм сигурен. Единствената причина да го създадем би била, в случай че нямаме дясно крило. Тогава можем да преминем към 4-4-2. Ще помисля за това довечера. Винисиус е добре, не виждам отмалялост в него и той сигурно ще играе ", сподели Анчелоти.
 Проблеми и в Реал (Мадрид) поради COVID-19
Проблеми и в Реал (Мадрид) поради COVID-19

На " Сантиаго Бернабеу " се безпокоят и за положението на Иско
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР