Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята, че отборът

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти смята, че отборът
Коментари Харесай

Анчелоти похвали Белингам, бил много умен

Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти счита, че тимът му е задоволително мощен, с цел да завоюва даже без няколко футболисти, които бяха водачи в играта през предишния сезон.

" Офанзивната линия е приключена. Резултатите приказват сами за себе си. Без Карим Бензема и без Винисиус Жуниор вкарахме шест гола. Това значи, че имаме запаси. Способни сме да спечелим без Куртоа, Милитао, Карим и Вини. Това значи, че проектът за игра работи добре ", показа Анчелоти.

" Колкото до изпуснатата дузпа, не знам какво се случи на терена. Казах на Валверде, че Модрич би трябвало да я извърши, тъй като Винисиус към този момент не беше на терена. Те взеха решение, че Родриго би трябвало да извърши дузпата. Вероятно Валверде не е имал време да съобщи думите ми на Модрич. Това малко ме ядоса, само че може би е неразбирателство. Ще се заемем с това през идващите дни ", добави италианецът.

" Вкарването на голове не е най-важното качество на Белингам, само че той е отличен в това. Движи се добре без топка, интелигентен е и е на точното място в точното време. Той има доста качества, които могат да бъдат подчертани ", сподели Анчелоти.
 Селта - Реал (Мадрид) 0:1 в Ла Лига
Белингам избави Реал против Селта и към този момент има четири гола в три мача

" Кралете " се бориха много
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР