Треньорът на Милан - Стефано Пиоли коментира търсенето на нов

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли коментира търсенето на нов
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Не желаем да подпишем с някого само за да кажем, че сме взели нов играч

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли разяснява търсенето на нов бранител и формата на Анте Ребич и Браим Диас. Специалистът приказва пред медиите преди мача против Специя.

" Ще би трябвало да играем като тим. Изправяме се против конкурент, който няма позволен гол в последните си две гостувания, в които победи Наполи и Дженоа. Необходимо е да имаме ясни хрумвания. Важни са и самостоятелните изяви, само че отборната работа ги акцентира по избран метод. Ако играем нашия си футбол, ще спечелим мача.

Те имат някои недостатъци и би трябвало да се възползваме от това. Да, играта ни през първото полувреме против Дженоа би трябвало да ни разсъни. Винаги сме показвали, че сме интелигентни и виновни. В този мач ние не подходихме по подобаващия метод и по тази причина знаем, че на следващия ден би трябвало да стартираме с изясненост и увереност.

Имаме единодушие в трансферната ни тактика. Не желаеме да се променяме поради самата смяна, а с цел да разполагаме с играчи, които да подобрят състава във връзка с качество, наличие и дълбочина. Не желаем да подпишем с някого единствено с цел да кажем, че сме взели нов състезател.

Ребич имаше няколко огромни казуса, тъй че му ще отнеме време, с цел да си възвърне формата, изключително като се има поради, че характерностите му включват скорост и физическа мощ. Анте би трябвало да се възползва от всеки един миг. Не мисля, че ще му е нужно доста време, просто е належащо самообладание.

Диас стартира добре, след което имаше физически проблем, а след завръщането си се оправя обичайно. Милан може да се оправи без който и да е футболист. От играчите зависи да поддържат йерархията. Ако равнището на представянето се намали, има различен футболист, който да заеме титулярното място. Ако искаш да играеш в Милан и да се утвърдиш като титуляр, би трябвало да си подготвен за това ", сподели Пиоли.
 Фикайо Томори навън от терените за месец
Фикайо Томори навън от терените за месец

Той има контузия на менискуса на лявото коляно
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР