Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана доволен след

...
Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана доволен след
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Бяхме спаринг партньор на Левски

Треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев не остана удовлетворен след разгромната загуба на своя тим с 0:6 от Левски. Той бе доста отчаян от играчите си и ги засипа с големи рецензии.

" Какво значение има какъв е бил проектът? Видя се крайният резултат. Не се и опитахме да създадат това, което желая. А то не е доста – просто да играят футбол. Ние бяхме спаринг сътрудник на Левски. Извинявам се на почитателите, не заслужаваха това ", стартира той.

" Срам ме е от това, което видях. Имаме компликации във всяка една линия. Търсим играчи, мъчно ги убеждаваме да дойдат, защото нямаме съществени финансови параметри. Ако не вземем нови, ще ни е доста мъчно. Искаме да се представяме добре против челните тимове в класирането. Имаме и юноши. Въпреки че не са подготвени, най-малко няма да ме гняв ", добави експертът.

" Направих си всички смени, в това число и с юноши. Искаше ми се на полувремето да сменя огромна част от футболистите, само че нямаше по какъв начин. Левски е по-силен тим, справедлив съм. Но без да вложиш нерви и предпочитание, по какъв начин да стане... Имаме и проблеми от техническо естество, би трябвало темперамент. Имах възприятието, че им е безразлично на играчите какво се случва на терена ", приключи Стойчо Стоев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР