Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов обяви, че днешният двубой

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов обяви, че днешният двубой
Коментари Харесай

Войн Войнов: Това бе последният ми мач начело на Локомотив

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов разгласи, че днешният дуел против Етър (2:0) е последният за него отпред на “Смърфовете”. Той съобщи, че това е персонално негово решение, подбудено от недоволството на почитателите към работата му.

“Постигнахме доста значима победа. Изключително благополучен съм, тъй като това е последният ми мач отпред на отбора. Аз напущам и съм доста благополучен, че завръшвам с победа. 20 точки не са малко. Пожелавам триумф на тима в идващите срещи. Тръгвам си поради публиката, която е доста взискателна и желае да побеждаваме всеки мач, а това няма по какъв начин да стане. Затова с високо вдигната потеглям към София. Още преди 2-3 мача споделих, че в случай че аз съм повода за слабите резултати, си потеглям. След като загубихме за Купата се видя, че нямам място тук. Смятам, че действам вярно, тъй като желая момчетата да са спокойни”, съобщи Войн Войнов.

“Тема на дълъг разбор е дали оставям тима в положително положение. Мисля, че с това, с което разполагаме се представихме почтено. Можеше и малко по-добре, само че като цяло това са ни опциите. Реалното ни място в класирането е едно по-напред от това, което заемаме. Благодяря на всички! Ако съм обидил някого, апелирам за опрощение. Продължаваме напред!”, сподели още наставникът.

“Дойдох в сложен миг, сбед това нещата се стабилизираха. Имахме проблеми откакто ни напуснаха цели 8 играчи. Не им намерихме положителни заместници. Но аз не обичам да се извинявам. Пожелавам триумф ан Локомотив”, приключи експертът. Първа лига 14 кръг, понеделник 30 октомври  Локомотив (Пловдив) 2:090 минута  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР