Треньорът на "Левски" - Живко Миланов, подаде оставка след четвъртата

...
Треньорът на "Левски" - Живко Миланов, подаде оставка след четвъртата
Коментари Харесай

Треньорът на Левски - Живко Миланов подаде оставка

Треньорът на "Левски " - Живко Миланов, подаде оставка след четвъртата загуба на тима в първите пет мача от сезона.

Това е историческият най-слаб старт за "сините " в цялата им история, а Миланов пое виновността за неубедителната игра и резултати.

Късно нощес "Левски " загуби с 1:3 от "Ботев " в Пловдив, а след мача треньорът разгласи желанието си да напусне, като посочи, че на следващия ден следва да се срещне с управлението.

За неговата промяна се заприказва след първите три кръга, в които "Левски " инкасира три загуби, само че тогава Наско Сираков разгласи цялостната си поддръжка към Миланов.

Той застана отпред на "сините " поради тежкия ковид, който Славиша Стоянович изкара, другояче Миланов бе асистент в неговия щаб.

По всяка възможност Наско Сираков ще одобри оставката на Миланов, само че не е ясно дали ще има непрекъснат треньор за идващия кръг, или ще се изчака Общото заседание на 31 август, когато може да има съществени рокади по високите етажи на "Герена ".

"Трябва да си поемем виновността, както и аз. На момчетата им е нужна мотивация. Бих си поел отговорността. Подавам си оставката, а на следващия ден управлението ще реши. Аз в никакъв случай не съм бил старши-треньор. Опитах се да оказа помощ до един миг, само че в този момент момчетата сами би трябвало да излязат от тази дупка. Аз съм сигурен, че ще го създадат. Просто е нужно неизменност. Не може един мач да играеш на положително равнище и в идващия да паднеш долу.

Казах на футболистите, че виновността, която би трябвало ще я поема, само че те остават в тази съблекалня. Утре ще се реши какво ще се случи. Ръководството на Левски ще вземе решението ", разяснява Живко Миланов.

"Ботев " (Пловдив) разруши "Левски " с 3:1 при завръщането на Тодор Неделев като титуляр след повече от осем месеца. “Канарчетата” изрично надиграха гостите, които играха с 45 минути с човек по-малко. Капитанът Неделев бе прецизен от дузпа в 45-ата минута, а за нарушаването Патрик-Габриел Галчев бе изпъден. Симеон Славчев си означи автогол в 65-ата минута, а третото попадение за пловдивчани бе дело на Антоан Бароан в 75-ата минута. Радослав Цонев върна един гол от дузпа в 80-ата минута.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР