Треньорът на Левски - Делио Роси, все още не е

...
Треньорът на Левски - Делио Роси, все още не е
Коментари Харесай

Делио Роси умува за защитник, твърд в решението си за халф

Треньорът на Левски - Делио Роси, към момента не е решил дали желае да задържи в състава Димитър Пиргов. Българският бранител не получаваше доста шансове през есенната половина от шампионата, а с идването на Аймен Белаид обстановката за него напълно става неподходяща. Поради тази причина е по-вероятно пристигналият през лятото на 2016 година футболисти да напусне " Герена ".

Не по този начин обаче стоят нещата при Роман Прохазка, написа " Тема Спорт ". Словакът, който минава за един от любимците на публиката на Левски, е мечтан от Делио Роси. Италианецът симпатизира извънредно доста на словашкия футболист заради обстоятелството, че може да го употребява на няколко поста.

Договорът на Прохазка изтича в края на сегашния сезон. Ето за какво от управлението на Левски ще му предложат нов контракт.Прохазка има на сметката си този сезон 20 мача в Първа лига, 2 за Купата на България и 4 в квалификациите за Лига Европа. В тях той записа три гола на сметката си. В цялата си кариера на " Герена " Роман има общо 154 мача и 21 гола със синия екип.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР