Треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров говори след победата на

...
Треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров говори след победата на
Коментари Харесай

Люси Киров: Лека-полека отборът на Дунав ще има различен облик

Треньорът на Дунав (Русе) Людмил Киров приказва след успеха на своя отбор над Монтана в мач от 10-ия кръг на Втора лига. Специалистът се завърна с победа отпред на “драконите ”, откакто русенци се постановиха с 3:1 над днешния си противник.
 Дунав отиде до Монтана и си потегли с трите точки Дунав отиде до Монтана и си потегли с трите точки
“Искам да благопожелавам рождения ден на моя татко, тази победа е особено за него и за тези почитатели, които дълго време чакат да видят подобен образ на тима. Добре, че започнахме с победа. Още на първата подготовка видях един порядъчен тим с положителни реализатори. Нещо трябваше да се промени. Мисля, че малко по малко тимът на Дунав ще има друг образ.

Искам да виждам тима на Дунав подобен, какъвто го виждахме през първото полувреме и след 70-ата минута.

Много тренировки и работа ни чака. Както ние, по този начин и футболистите не се плашим от работа. Тренираме съществено.

В момента намирам една отлична организация, равнище efbet Лига. Доста работи, които са в позитивна тенденция спрямо предния ми престой. Самите футболисти би трябвало да осъзнаят какво прави управлението за тях, какъв брой старания се поставят. Със самото си показване и поведение би трябвало да покажат, че желаят този тим да се развива напред ”, съобщи Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР