Треньорът на Барселона Шави Ернандес остана много доволен от домакинския

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес остана много доволен от домакинския
Коментари Харесай

Шави: Постигнахме една от целите си за сезона

Треньорът на Барселона Шави Ернандес остана доста удовлетворен от домакинския триумф на своя отбор с 2:1 против Порто, който класира " каталунците " за осминафиналите в Шампионската лига.

На конференцията след успеха против " драконите " Шави похвали футболистите за реакцията им след получения първи гол и добави, че с тази победа тимът е извършил една от задачите си през сезона.

" Нуждаехме се от това след двете сложни години в Шампионската лига. Получихме гол, само че реагирахме по най-хубавия метод и показахме нрав на спечелили. Тази победа е крачка в вярната посока и значи доста за клуба. Постигнахме една от задачите си за сезона. Това сигурно ще ни успокои и ще ни даде в допълнение самочувствие. Справихме се добре и това ме изпълва с благополучие Доволен съм, че прогресираме. Трудно е да решим всички проблеми на Барселона, само че е хубаво, че можем да се поздравим с класирането на осминафиналите. Да, има какво още да надграждаме. Трябва да останем скромни и да продължим да работим. Някои неща направихме добре, други - не толкоз, само че се надявам тази победа да бъде повратна точка за нас ", разяснява испанският експерт.

По този метод Барселона ще играе за пръв път във етапа на елиминациите на Шампионската лига от сезон 2020/21 насам, като петкратните носители на трофея съвсем несъмнено ще завършат и на първото място в своята група " Н ", като те могат да бъдат само изместени оттова при проваляне от белгийския Антверп в последния кръг и победен триумф на Шахтьор Донецк против Порто.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР