Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не мисли, че преднината на

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде не мисли, че преднината на
Коментари Харесай

Ернесто Валверде преди "Ел Класико": Не мисля, че сме фаворити

Треньорът на " Барселона " Ернесто Валверде не мисли, че преднината на отбора пред " Реал " Мадрид в класирането дава преднина на каталунците и ги прави любимец в утрешното " Ел Класико ".

" Барселона " е водач в класирането на Ла Лига, с 11 точки преднина пред първенеца " Реал " Мадрид, който заема четвъртата позиция.

" Двата тима са напрегнат да завоюват този мач заради това, което значи. Не мисля, че сме любимци. Не можа да кажа, че единствено тъй като някой е по-назад в класирането, има по-голям напън върху него. Възможно е, само че не е от значително значение ", разяснява Валверде.

" Реал " победи " Барселона " в двете против за Суперкупата на Испания преди началото на сезона. След това каталунците са в серия от 24 мача без загуба във всички шампионати.

" Ние сме малко по-добре, в сравнение с бяхме, когато играхме за Суперкупата. Това е късмет да компенсираме представянето си в Суперкупата и да се изпробваме против нашия максимален противник ", добави треньорът на " Барселона ".

" Реал " е толкоз мощен тим, че може да победи, даже когато сте в най-хубавата си моментна форма, а те също ще играят на своя стадион ", сподели още Валверде.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР