Треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич анализира представянето на шампионите

...
Треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич анализира представянето на шампионите
Коментари Харесай

Йовица Арсич: Със сигурност може и по-добре

Треньорът на Балкан (Ботевград) Йовица Арсич проучва представянето на първенците при първата победа за новата година - 83:64 против Академик Бултекс 99 (Пловдив).

" Имахме интервал, в който бяхме добре съсредоточени в отбрана и мисля, че бързо направихме добра разлика, с цел да няма напрежение измежду състезателите и почитателите. Мисля, че и почитателите са удовлетворени. Със сигурност може и по-добре, само че малко празнувахме, имахме няколко дни отмора и в този момент би трябвало да се върнем още веднъж на 100% да сме подготвени за другите мачове, тъй като ни чакат двата най-сериозни съперника в този шампионат. Надявам се да сме по-добри в идващите мачове ", сподели той.

" По принцип не сме фокусирани върху това по какъв начин да фаулираме, даже не използвахме всички фаулове, това е неприятната част от нашата отбрана, в която не успяхме да спрем някои контраатаки, нямаше доста огромно напрежение при нас, с цел да ги натискаме. Със сигурност не е нещо, с което би трябвало доста да се гордеем, тъй като това демонстрира, че не сме били задоволително нападателни, можехме да сме по-агресивни в отбрана, само че осъществяването на фаулове зависи от доста неща. Важно е и се надявам транзицията в отбрана да стане по-добра за идващите мачове и всички играчи да са здрави ", добави Арсич Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР