Трайчо Георгиев се готви усилено за най-важната битка в кариерата

...
Трайчо Георгиев се готви усилено за най-важната битка в кариерата
Коментари Харесай

Трайчо Боксьора е готов и в настроение за мача в събота

Трайчо Георгиев се готви интензивно за най-важната борба в кариерата си. Българският боксьор към този момент е в Джеда и треньорът му Аспарух Георгиев увери, че той е подготвен да излезе на кръга и да се бие с милиардерския наследник Рашид Баласа. Техният дуел ще е част от боксовата церемония в Саудитска Арабия на 20 август, на която черешката на тортата ще бъде реваншът сред Антъни Джошуа и Александър Усик за международните трофеи в тежка категория.

“След добра подготовка подготвени и в въодушевление за мача в събота ”, написа Аспарух Георгиев в “Инстаграм ”.

View this post on Instagram
A post shared by Asparuh Georgiev (@asparuh_georgiev5)

Той разгласява и малко видео, на което се вижда по какъв начин се боксира със своя ученик.

Участието на Трайчо бе под въпрос до последно поради неприятностите му със закона - счупил носа на собствен комшия и се наложило да дава пояснение в районното ръководство на столичния кв. " Люлин ".

За Трайчо Боксьора този спорт е наслаждение. Той работи на две места и тренира, когато може. И по този начин до преди седмица, когато получава голяма опция в кариерата си - да взе участие в най-значимата боксова вечер за годината.

За момента статистиката на Трайчо е ужасяваща - три мача и три тежки загуби. Така след ден той се опита да спре тази отрицателна серия в борба с дебютанта Рашид Беласа. Последният е милиардерски наследник със зоологическа градина в дома си и сбирка от първокласни коли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР