Транссексуалният мъж Рей Мускат, на 26 години, беше застрелян в

...
Транссексуалният мъж Рей Мускат, на 26 години, беше застрелян в
Коментари Харесай

Мичиган в потрес: Джендърите вече се избиват помежду си

Транссексуалният мъж Рей Мускат, на 26 години, беше убит в дома си в окръг Оукланд, Мичиган, като стана най-малко 13-ият транс, небинарен или неподходящ на пола си американец, умрял от принуждение през 2022 година

Според полицията той (всъщност тя — б.р.) е бил убит от приятелката си, трансжена, Руби Тавърнър, на 22 години, която след това умря от самоубийство, оповестява Law & Crime. Тялото й е намерено покрай жилищния комплекс, където са живели тя и Мускат. Нейният брат, свещеник Тавърнър, на 25 години, също беше смъртоносно прострелян в жилището и управляващите считат, че Руби Тавърнър също е виновна за гибелта му.

Мускат се интересуваше от аниме и косплей. Той е описван от клиентите и сътрудниците си като „ като блага душа, която имаше сияеща усмивка “. Двамата с Руби Тавърнър били във връзка от две години.

Имаше известно сензационно и трансфобно медийно отразяване на историята, оповестява блогът „ Лесбийски репортери “ от Питсбърг. „ За страдание медиите са вбесени от обстоятелството, че трансжена е умъртвила гаджето си трансмъж (и личния си брат), след което е умряла от самоубийство “, написа изданието. (Трансжените са биологично родени мъже, а трансмъжете — дами, б.р.)

„ Отвратително е, че хората употребяват транс идентичностите както на една жертва, по този начин и на причинителя, като мотив за жестоки смешки, които неглижират нещастието и служат единствено за попречване на други хора да потърсят помощ “, пишат някои издания от ЛГБТ общността.

Други пък се чудят дали и това ликвидиране ще бъде оповестено за закононарушение от ненавист на основата на полова еднаквост. Това би било толкоз неуместно, колкото в случай че ликвидиране на един негър от различен са се одобри за закононарушение на основата на расизъм.

НА СНИМКАТА: Транссексуалният мъж Рей Мускат — нежната половинка в трансджендърната двойка
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР