Транспортната комисия в Европарламента предрешава вота на пленарната зала в

...
Транспортната комисия в Европарламента предрешава вота на пленарната зала в
Коментари Харесай

Новаков: Крайният успех на превозвачите ни е предрешен

Транспортната комисия в Европарламента предрешава вота на пленарната зала в Европейския парламент, стана ясно от изказването на евродепутата от ГЕРБ Андрей Новаков, който застана пред медиите в Народното събрание дружно с представители на превозвачите. Повод за реакцията му бе скептицизмът на евродепутата от ПЕС Петър Курумбашев и на консерватора Ангел Джамбазки, че е рано да бием тъпана и да се радваме, че сме победили.

" Позицията на Екологичен потенциал се кове от комисията, в пленарната ще има гласоподаване единствено за мандат, никой няма да отваря отначало тематиката ", разсея скептицизма на опозицията Новаков, който бил изумен от и от коментара на соцлидерката, че станалото е злополука, освен това - два часа преди самото гласоподаване.

" Бях шокиран и изумен! Това беше най-големият препъникамък, който прескочихме. Наистина съм изумен да излезе някой от опозицията да излезе и да каже на черното бяло. Това, което беше направено, беше героизъм ", заключи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП. " Ако през вчерашния ден бяхме изгубили, за българските водачи щяхме да приказваме в минало време. В момента щяхме да приказваме колкио е огромен неуспехът, в случай че бяхме изгубили грласуването ", подсети Новаков.

И изрази учудването си по какъв начин тези хора си лягат да спят умерено, откакто са паникьосали превозвачите.

" Черно на бяло отпадна тоталната възбрана за потребление на кабините за отмора. Черно на бяло отпада и връщането на 3 седмици. Какво още би трябвало да бъде направено? Съжалявам че с хляба на тези хора се заиграваме! ", възкликна Андрей Новаков. Реалисти сме и е рано да пируваме, съобщи от името на превозвачите Христо Христов, като акцентира, че това е било единствено първата значима крачка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР