Трансформърс“ е един от най-големите филмови франчайзи в Холивуд, с

...
Трансформърс“ е един от най-големите филмови франчайзи в Холивуд, с
Коментари Харесай

Нов герой влиза в продължението на „Трансформърс“

„ Трансформърс “ е един от най-големите кино франчайзи в Холивуд, с шест блокбастъра зад тила си. Седмата част от поредицата, „ Трансформърс: Възходът на зверовете “ ще се появи през 2023 година Феновете към този момент могат да видят за първи път Оптимус Праймъл , напълно нов воин, който ще се появи във кино лентата, оповестява „ Giant Freakin Robot “.

Към Оптимус Праймъл в идния филм ще се причислят героите любимци от Трансформърс - Мираж, Арси, Уилиджак и Нощна птица .

И по този начин, по какъв начин Оптимал Праймъл и неговите сънародници зверове ще се впишат измежду такива като Бъмбълби и положителните хора на планетата Земя? Е, разбра се, че сюжетът ще протече по следния метод: " двойка археолози от Бруклин се сблъскват с античен спор в световно премеждие, което се свързва с три фракции на Трансформърс: Максимали, Предакони и Тероркони ". Рон Пърлман ще озвучи Оптимус Праймъл, а Антъни Рамос е определен за ролята на Ной. Рамос е изгряваща звезда в Холивуд, героят му е някогашен боен и електротехник, който се бори да свърже двата края за себе си и фамилията си в Бруклин, Ню Йорк.

Оптимус Прайм е единствено един от няколкото нови герои, които се вкарват в игралната поредност от филми " Трансформърс ". Миналата година беше оповестено, че Майкъл Бей няма да се завърне като режисьор на последващи елементи от франчайза. С потвърждаването на заглавието режисьорът Стивън Капъл-младши разкри, че действието на кино лентата ще се развива в Ню Йорк в средата на 90-те години на предишния век и ще събере на едно място Аутоботите и Десептиконите с Максималите и Хищниците - праисторически животни, които могат да се трансформират в роботи, измежду които е и Оптимус Праймъл.

Collider оповестява, че „ Трансформърс: Възходът на зверовете “ е част от нова трилогия филми за Трансформърс. Ще бъде забавно да се види по какъв начин сходни на Оптимус Праймъл се интегрират с познатите на феновете кино Автоботи и Десептикони, както и по какъв начин " Трансформърс: Възходът на зверовете “ ще стартира да преодолява пропастта сред Бъмбълби и Трансформърс от 2007 година

„ Трансформърс: Изгревът на зверовете “ ще излезе по кината на 9 юни 2023 година

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР