Тръмп няма за цел и задача да помага на Путин.

...
Тръмп няма за цел и задача да помага на Путин.
Коментари Харесай

Експерт: Тръмп използва Путин като торпедо, за да спечели президентските избори

Тръмп няма за цел и задача да оказва помощ на Путин. Той има за цел да завоюва изборите и с цел да се случи това той би трябвало да реши казуса: да показа Байдън в светлина, в която доверието към него като политик да бъде изцяло сринато. За това ще му би трябвало Путин като „ торпедо “.

Това разяснява специалистът Ел Мюрид, а мотивът е визитата на Тъкър Карлсън, която е директно обвързвана със задачата да вземе изявление от съветския президент Владимир Путин, написа Каспаров Ру.

Той допуска, че това е ход на Доналд Тръмп, който се кандидатира за втори президентски мандат. Но заради това, че няма по какъв начин да влезе в персонален контакт с Путин, търси метод неговите послания да стигнат по някакъв метод до съветския президент.

Мюрид показва, че в това време Байдън, който е политик с богат опит и отракан апаратчик, не е изцяло сигурен, че ще може да пребори претендента на републиканците, в случай че това е Тръмп, тъй като даже самият електорат на демократите се съмнява в качествата на Байдън да мисли рационално, което мощно го демотивира.

В същото време Тръмп напълно ясно сподели, че Байдън ще провокира с политиката си Третата международна война и това надали е декларирано просто по този начин, изключително откакто тематиката за Третата международна война към този момент неведнъж е тиражирана и съвсем няма смисъл да се плаши света с нея. Но лансирането на тази теза в общественото пространство и то по отношение на политиките на Байдън наподобява като нещо свястно и рационално.

Тръмп изпраща обръщение към Путин, който е в доста тежка обстановка. Перспективите за развръзка на украинския спор са нулеви, известността му в края на втората година на пълномащабната военна интервенция е също нулева и даже доста публични отчети за неговата поддръжка не наподобяват оптимистични. Особено от позиция на динамичността на военния спор. И действително, съдейки от всичко, поддръжката за Путин е покрай злополука, защото „ масите “ навлизат в интервал на преход от равнодушие към неспокойствие и отчаяние, счита Ел Мюрид.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР