Мащабен ремонт на улици започва в Благоевград, предаде БНТ“. В

...
Мащабен ремонт на улици започва в Благоевград, предаде БНТ“. В
Коментари Харесай

Мащабен ремонт на улици започва в Благоевград

Мащабен ремонт на улици стартира в Благоевград , съобщи „ Българска национална телевизия “. В момента част от пътищата в града наподобяват като след бомбардировки .

Така да вземем за пример улица „ Свети Иван Рилски “ , която води към центъра на регионалния град, е едно от местата, които водачите заобикалят. Причината е, че минаването по нея наложително води до посещаване в автосервиз по-късно

Жител на Благоевград разяснява, че не знае докога това положение на уличната мрежа ще се търпи и не знае по какъв начин се оправят хората , които живеят там. 

Друг гражданин показа, че неговият автомобил е невисок и доста постоянно се случва да задере изпод при прекосяване

В същото време от локалната власт увериха, че ремонтите ще стартират до месец . Става въпрос за спешен ремонт, само че ще бъде прибавен нов метод, безапелационен е кметът Методи Байкушев. 

Заедно с ремонтите ще бъде решен и казусът с паркирането в Благоевград . Сроковете, които са сложени, са до края на това лято. 

Улиците, които са най-критични в града, са към 30 . За всички тях следва да бъдат извършени публични поръчки и да бъдат определени компании – реализатори. 

Побой пред заведение в Благоевград. Кои са причинителите?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР