Този уикенд YALTA CLUB продължава програмата си за ноември с

...
Този уикенд YALTA CLUB продължава програмата си за ноември с
Коментари Харесай

TAKEOVER и диско парти в един уикенд в YALTA CLUB

Този уикенд YALTA CLUB продължава програмата си за ноември с две празненства. В петък (24 ноември) клубът ще отвори вратите на Room 2 за събитието на Liubo Ursiny – TAKEOVER, чийто посетител ще бъде чаровната германка Anja Schneider. Тя вади най-личното от себе си и го обръща в музика за последния си албум SoMe, като гостите на петъчната вечер ще са от първите почитатели по света, които ще имат опцията да му се насладят. Съботната тема ще бъде много по-различна, тъй като е време за диско празненство. На 25 ноември зад пулта на Room 2 ще застанат DiscoPigg Yoshida и Charlie от Boogie FM.
Креативното перпетуум-мобиле Anja Schneider ще влее силата си в TAKEOVER на 24 ноември, като първият ѝ сет ще открие вечерта тъкмо в среднощ. По-рано тази година Anja напусна лейбъла Mobilee, с цел да започва Sous Music и издаде при започване на ноември най-личния си план до този миг – албума SoMe. С това един от огромните откриватели на гении на електронната сцена в Европа за последните 10 години, обвързван с развиването на имена като Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr., Kevin Over, Maya Jane Coles, Solomun и Nicole Moudaber, прави сериозен соло кик. TAKEOVER съумява да я притегли тъкмо в точния момент, с цел да сме едни от първите, които ще чуят SoMе и получат максимума от магията, която Anja синтезира зад пулта. Нощта е още в ръцете на движещата мощ на TAKEOVER – Любо Урсини.
На 25 ноември YALTA CLUB прави второ диско празненство за годината. След триумфа на първото издание, клубът още веднъж кани DiscoPigg Yoshida от Boogie FM – харизматичния диджей и кулинарен занаятчия, който връща публиката в 70-те години, само че също по този начин пуска и ню диско, с което сетовете му получават съвременен привкус. Заедно с него зад пулта на Room 1 ще чуем и Charlie, който също е част от интернет радиото Boogie FM. Той е китарист на алтърнатив-пост пънк групата Babyface Clan, както и на Imbeciles and the poison Umbrella и основател на минимал уейв групировката Les animaux sauvages. Винил запалянко, Charlie е прочут най-много с еклектик сетовете си в нашумелите в последно време We like Kitsch празненства.
Билети за всички събития в клуба ще бъдат продавани само на място. Всички, които още не са влязли в специфичния TAKEOVER 50% DISCOUNT GUESTLIST, имат опция да го създадат до 20.00 часа на 24 ноември като изпратят името си на [email protected]. Гестлистът е деен до 02.00 часа.
Повече детайлности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница в Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР