Този уикенд San Francisco 49ers и Kansas City Chiefs ще

...
Този уикенд San Francisco 49ers и Kansas City Chiefs ще
Коментари Харесай

Моментът, в който Дженифър Анистън забравя кой е Дейвид Шуимър

Този уикенд San Francisco 49ers и Kansas City Chiefs ще се сблъскат за купата на Супербоул на Allegiant Stadium в Лас Вегас. Всяка година марките хвърлят големи суми пари за основаване на реклами, които да демонстрират по време на спортното събитие, което притегля над 100 милиона фенове.

В навечерието на огромния мач Uber Eats разкриват своята реклама за Супербоул, чийто акцент е забравата и по-точно, че с цел да запомним нещо, би трябвало да освободим малко място в главата си, като забравим нещо друго. 

В нея вземат участие Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър, които цяло десетилетие играха Рос и Рейчъл в хитовия ефирен ситком " Приятели ". Сега в рекламата комедийното дуо оставя почитателите в нервност, защото Дженифър " не помни " кой е Дейвид. По време на сцената Дейвид се доближава до Дженифър на улицата и извиква името й. Когато той се пробва обаче да я прегърне, Дженифър се отдръпва и споделя: " Срещали ли сме се? " По-късно тя прибавя: " Подскажи ми ", на което Дейвид отвръща: " Работихме дружно в продължение на 10 години. "
 Снимка 642199

Джен се преструва, че го помни и споделя: " Беше страховит. " След това тя си потегля и промърморва: " Сякаш ще не помни 10 години от живота си. " Дейвид измърморва: " Мразя този град. "
 Дженифър Анистън разкрива дребните си секрети
Малките секрети на Дженифър Анистън

Какво показа актрисата по време на Critics Choice Awards

Други огромни звезди, които ще се появят в рекламата, са Виктория и Дейвид Бекъм, които вършат скеч, в който не помнят в коя група е била именитата Spice Girl Виктория.
 Снимка 646423

" Помниш ли, когато беше пипер дама? ", пита Дейвид. Виктория дава отговор: " Не бяха ли канелените сестри? " Техните закачки включват още няколко занимателни отговора, в това число " босилек мадами " и " паприка девойки ". Jelly Roll, който има няколко татуировки на лицето, също се появява в рекламата. Там той не помни, че в миналото е бил татуиран. " Някой рисувал ли е по лицето ми?, споделя той с смут, до момента в който се гледа в огледалото. След това той изкрещява: " Не излиза! "
 Виктория Бекъм и Никола Пелц - съумяха ли да изгладят несъгласията
Помириха ли се Виктория Бекъм и Никола Пелц

Когато преглътнеш гордостта в името на фамилията

В рекламата на Uber Eats взе участие и суперзвездата Usher, който даже не може да си спомни, че той е провел огромния концерт за шоуто на полувремето на Супербоул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР