Този текст е за любов, но и за още нещо.

...
Този текст е за любов, но и за още нещо.
Коментари Харесай

Елън и Порша: когато нещата си дойдат по местата

Този текст е за обич, само че и за още нещо. За това, че има хора, които освен взимат в този живот, само че са признателни и дават. Правят го от сърце и може би и по тази причина получават. А Елън дава доста. Последно оня ден – 1 милион $ на семейство с четири деца. Порша пък подари фонд за отбрана на дивите животни на брачната половинка си за 60-ия й рожден ден. Тогава и привлякоха вниманието ми като двойка, макар че фотосите от сватбата им мисля, че всеки ги е видял.

Елън ДеДженерис и Порша де Роси са може би обичаната ми холивудска двойка, тъй като си проличава, че се обичат и че са една за друга. Отворени, споделящи, мъдри, чудесни. Те са и една от най-стабилните двойки, без значение, че злите езици не излизат в никакъв случай в отмора, само че това не е графа за жълти злословия.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Portia de Rossi (@portiaderossi) on Feb 14, 2016 at 5:09pm PST

 

Двете се срещат на празненство през 2000 година, само че тогава Порша още не е „ на ярко “ със сексуалността си, играе в „ Али Макбийл “ и лишава няколко години, с цел да каже на всички, че е хомосексуална. През 2004 година двете се срещат още веднъж на премиите на VH1, когато Елън към този момент намерено е гей, а Порша, макар че по това време се среща с Франческа Грегорини, не е изцяло открита към публиката. През 2005 година Порша споделя в изявление: „ Повярвайте ми, имах доста, доста сложна битка с моята половост “. Това е и първият път, когато намерено приказва за това и за връзката си с Елън. Двете стартират да живеят дружно тогава, а се женят незабавно щом Калифорния легализира хомосексуалните бракове през 2008 година Всъщност проектът на Елън е бил да се оженят частно и импровизирано, само че незабавно щом трансформират закона, Порша получава голям годежен диамантен пръстен, с цел да го покаже на всички! Сватбата е в къщата им, участват 19 души. Роклята на Порша и костюмът на Елън са на дизайнера Zac Posen. На сватбата им психологът Уейн Дайър (който организира церемонията) споделя: „ Днес направихме огромна крачка към идеала, че всички от нас, без изключения, са освен основани равни, само че имат и неотменно право да търсят личното си благополучие. С размяната на вашите клетви, вие символизирате доста хора преди вас, които бяха притиснати да живеят живота си в безшумно обезсърчение, скрити в сенките “.

    Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР