Този тъжен конгрес, тези забодени в пода погледи на хората,

...
Този тъжен конгрес, тези забодени в пода погледи на хората,
Коментари Харесай

Михаил Миков след напускането на БСП: Това вече не е партия. Оставането на Нинова е подигравка с морала и нормалността

Този печален конгрес, тези забодени в пода погледи на хората, които подвигнаха ръчичка, с цел да кажеха, че не установяват...не е имало оставка. Това е насмешка с морала и човешкото схващане за нормалност, освен за политика. Така разказа обстановката на конгреса на и оставането на Корнелия на поста посредством врътка някогашният към този момент член на партията Михаил Миков, който напусна точно след партийния конгрес.

Абсурден абсурд е с десни политики да се реализират леви цели, съобщи Миков във връзка поръчките на новата власт, в която взе участие и Българска социалистическа партия.
свързани новини41387на 23.01.202241705на 24.11.2021
Тук не става въпрос за противоречие с водача, аз може да имам с противоречие и не съм ги спестявал. Но тук има чувство за надълбоко разтрошаване на моето схващане за и това чувство е и на хиляди още хора. Мен не ме смущава, че по подобен метод остава или се преизбира. Но може ли да събереш хора от цялата страна с въпроса по какъв начин да оцелее Нинова. Смущава ме това, че една група непременно се стреми да резервира някакво статукво. Това не е партия. Нямам никакво персонално оскърбление. Аз оставам приятел с тези хора, отсече Миков.

Другарството е въпрос на чувство, не е въпрос на тенденциозност или някакъв фиктивен етикет, отсече той.

Проблемът е, че членовете си отиват от Българска социалистическа партия. Обадиха ми се едни остарели другари и ми споделиха, че са напуснали още преди 3 години, тъй като никой нито им събирал членски импорт, нито ги търсел. Тези, които подкрепяха сами се избиха между тях. От в последните години излизат единствено партийни разправии, нищо друго, безапелационен е Миков.

Българска социалистическа партия изгуби моралното право да бъде центъра на лявото, добави той. Левите хрумвания имат потребност от обединения и партии и от събиране на пръснатото, уточни той на въпрос дали ще прави собствен план.

Канен съм и съм отказвал, отсече той само че не отхвърли опцията да види хрумвания и хора, които имат планове за леви планове.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР