Консултативният съвет по национална сигурност при президента Румен Радев няма

...
Консултативният съвет по национална сигурност при президента Румен Радев няма
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Консултативният съвет при Радев няма позиция за Украйна

Консултативният съвет по национална сигурност при президента Румен Радев няма позиция за Украйна. Както споделя в речта си и президентът Джо Байдън преди минути, не може се счита изрично, че Русия се изтегля от териториите около Украйна, допустимо е те единствено да вършат маневри. Всички разновидности са вероятни към момента. Това разяснява от Съединени американски щати някогашният външен министър на България Надежда Нейнски пред Би Ти Ви.

Според нея обаче Байдън е декларирал изрично, че при експанзия Русия ще изпадне в тежка, а чл.5 от Вашингтонския контракт ще бъде задействан за всички страни членки на НАТО.

КСНС удостовери, че нашата войска е в неприятно положение и не може да се раелизира концепцията да се пази сама, сподели Нейнски.
свързани новини64744преди 16 часа
Енергийната заможност в България разясниха пък някогашните евергийни министри Трайчо Трайков и Мирослав Севлиевски. Според тях при рецесия няма да останем на мрачно и студено. От газ централите ще минат на мазут, а битовите консуматори на газ ще минат на ток, сподели Трайков. Оптимизмът му бе споделен от Севлиевски, тъй като съществуват доста техники за деяние и поради европейската енергийна съгласуваност.

Проблем е, че Европейски Съюз неглижира плана " Набуко ", не го поддържа, а това щеше да осъществя транскаспийската връзка, сподели Трайков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР