Този модел от серията се очертава като най-добрият в категорията

...
Този модел от серията се очертава като най-добрият в категорията
Коментари Харесай

Creality Ender-3 V3 SE - новият хит при 3D принтерите

Този модел от серията се обрисува като най-хубавият в категорията под 200 $

Ender-3 V3 SE е доходоносен 3D принтер с стилен дизайн и отлични параметри

Производителят на 3D принтери Creality още веднъж разбуни духовете на пазара с новия модел Ender-3 V3 SE. Според първите мнения, това устройство се обрисува като най-хубавият 3D принтер в категорията под 200 $.

Ако стартираме с цената, очертаващият се шлагер на пазара е разполагаем в този момент против €174,99 с ваучър за отстъпка RTUKS3 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад. Ender-3 V3 SE е още един доходоносен 3D принтер с ДНК-то на Ender 3, който се трансформира в пример на пазара, с помощта на своите отлични характерности и налична цена. Новият V3 SE идва с задачата да пресъздаде мита за Ender 3. Ето за какво:

Ender-3 V3 SE има постоянна структура с автоматизирано нивелиране на леглото

Моделът продължава традицията на серията Ender 3 за висока продуктивност и ниска цена, като усъвършенства още повече това съответствие. Той е подобаващ освен за начинаещи консуматори в областта на 3D печата, само че и за експерти. V3 SE се отличава с преимущества като автоматизирано нивелиране на леглото, по-висока скорост на щемпел, подсъзнателен UI екран, стилен и моден дизайн и, несъмнено, извънредно конкурентна цена.

печата с впечатляваща оптималната скорост от 250 мм/сек. Това значи, че ще можете да превърнете въображението си в действителност по-бързо в сравнение с с други модели от серията. 

Ender-3 V3 SE идва с екструдер Sprite за работа с влакна като PLA, PETG и еластичен TPU

Автоматично нивелиране на леглото, с помощта на усъвършенствания CR Touch датчик, е друго основно преимущество, което освобождава ръцете и ще ви спести досадни настройки по време на щемпел, освен това постигайки най-хубавото допустимо качество. Практична е също функционалността за обновяване на печата след спиране на зареждането и автоматизирано зареждане/разтоварване на филамента.

Визуалният потребителски интерфейс на е още една мощна страна на 3D принтера. Производителят е оптимизирал интерфейса, тъй че динамично да демонстрира напредъка на автоматизираното равнене на леглото и параметрите за щемпел. Можете да управлявате нишките и да контролирате работния статус на принтера, до момента в който вършите други неща.

Ender-3 V3 SE погледнат в профил – стилен и грациозен

В допълнение, новият 3D принтер включва по-надежден пряк екструдер Sprite, който се предлага за влакна като PLA, PETG и еластичен TPU. Това ще ви разреши да отпечатате необятна гама от разнообразни 3D модели, без да се ограничавате до една нишка. 

Не на последно място, е елементарен за сглобяване и работа. Само 20 минути ще ви отнеме сглобяването на устройството от комплекта в кутията. Дори в случай че сте новак, бързо ще навлезете в 3D печата с този принтер.

Ender-3 V3 SE печата необятна гама предмети от разнообразни материали

Ender-3 V3 SE има работно пространство 220х220х250 мм, форсира с 2500 мм/сек и печата с акуратност ±0,1 мм, при височина на пласта 0,1-0,35 мм. Двойната Z-ос е синхронизирана с агренажен ремък, който обезпечава високо качество на щемпел.

Прехвърлянето на файловете става от SD карта или през USB-C кабел. идва със програмен продукт Creality Print, съчетаем с Windows, Mac OS и Linux, и достъп до безвъзмездни 3D модели от облака Creality Cloud. Може да работи и с други известни приложения за 3D щемпел.

Ender-3 V3 SE печата с висока точност – Z-оста е синхронизирана с първокласен агренажен ремък

В умозаключение, Ender-3 V3 SE е страховит 3D принтер с отлична продуктивност, лекост на потребление и налична цена, подобаващ както за начинаещи, по този начин и за опитни консуматори.

Можете да купите новия 3D принтер тук: – на цена от €174,99 с ваучър за отстъпка RTUKS3 и безвъзмездна доставка от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР