Този месец е 40-ата годишнина на G-Shock и за да

...
Този месец е 40-ата годишнина на G-Shock и за да
Коментари Харесай

Юбилейният G-Shock, който може да мине за смарт часовник

Този месец е 40-ата годишнина на G-Shock и с цел да означи мотива, Casio пуска куп разновидности, основани на истинския дизайн, в това число модел, цялостен с съвременни технологии.
 Huawei Watch Ultimate - първият смарт часовник с корпус от течен метал
Първият смарт часовник с корпус от течен метал

Всичко, което знаем за новия модел на Huawei

Първоначално създаден от един от инженерите на Casio като опит за планиране на ултра устойчив часовник, който може да оцелее при рухване от високо, първият модел G-Shock, DW-5000C, е пуснат в Япония през 1983 година

В чест на емблематичния модел тази година Casio пуска G-Shock DW-H5600, който наподобява доста сходен на оригинала. 
 Снимка 616795

Функционално G-Shock моделите са надалеч от смарт часовниците през днешния ден, само че новият G-Shock е несъмнено се приближава до техния профил.

Моделът разполага със същото разпознаваемо лице с квадратна форма като предходните разновидности в линията и въпреки да е малко по-голям от DW-5000C.

Благодарение на размера си, часовникът разполага с оптичен датчик за сърдечен темп, акселерометър за следене на стъпки и други физически действия и Bluetooth връзка със смарт телефон, която употребява GPS данни от телефона.

Новият DW-H5600 включва и слънчево зареждане, само че слънчевата светлина сама по себе си не е задоволителна, с цел да поддържа часовника изцяло зареден при постоянно потребление на неговите по-разширени функционалности, тъй че е включено и зарядно с кабел. 
 Снимка 616796

При цялостно зареждане, което лишава към три часа, часовникът ще работи към седмица, в случай че използваме добавените фитнес функционалности за не повече от един час дневно. 

Има и режим без екстри, който удължава живота на батерията до към месец, само че включването му зачертава първичната причина да изберем този усъвършенстван модел.

Другите характерности на DW-H5600 включват общоприетите функционалности, които ще намерим в множеството цифрови часовници през днешния ден, в това число 200 метра водоустойчивост, международно време, 100-часов хронометър, таймер за назад отброяване, който доближава до 60 минути, вибриращи сигнали и други. 
 Гугъл Pixel Watch и какво предлага новият смарт часовник
Новият Pixel Watch - хубав и цялостен с екстри от Гугъл

Можем да го вземем безплатно

Цената на модела е 299 $, а доставките стартират от 19 май. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР