Централният блокировач на националния отбор на България по волейбол Алекс

...
Централният блокировач на националния отбор на България по волейбол Алекс
Коментари Харесай

Алекс Грозданов: Хубаво е да имаме очаквания, но трябва да работим много

Централният блокировач на националния тим на България по волейбол Алекс Грозданов към този момент има опит в отбора, както класа, насъбрана в Суперлигата на Италия, където играе в тива на Верона.

" Целта ни е да даваме образец на по-младите - опит, който сме извлекли от по-опитните играчи. През последните години и аз бях от по-младите. Сега сме добра група, приготвяме се доста добре. Хубаво е да имаме упования, само че и би трябвало да се работи доста ", сподели Грозданов.

" Имаме историята на българския волейбол, би трябвало да я защитим. Надявам се, че през идващите години ще имаме триумфи ", добави Грозданов.

" Целият тим е надалеч от мисълта кой ще бъде капитан. По-важното е да изградим огромен тим. Аз съм от една седмица тук. Всеки треньор има своя жанр на работа, значимо е да вземем позитивните неща. Имаме нова система на игра, би трябвало да й дадем късмет да работи ", сподели още Грозданов.

" Бленждини е треньор, който е бил на oлимпийски игри, знае по какъв начин да класира тим за толкоз огромно съревнование ", сигурен е Алекс Грозданов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР