Toyota Motor Corporation (TMC) обяви, че компанията е отчела производството

...
Toyota Motor Corporation (TMC) обяви, че компанията е отчела производството
Коментари Харесай

Toyota отчете 300 000 000 произведени коли

Toyota Motor Corporation (TMC) разгласи, че компанията е отчела производството на 300 000 000 свои коли, като в калкулацията са включени и коли, съединени през септември 2023 година.

Юбилейната индустриална граница е достигната от Toyota Motor Corporation (TMC) 88 години и два месеца след сглобяването на първата кола на компанията- Model G1, през август 1935 година.

От Toyota показват, че 180 520 000 от колите й са били съединени в Япония, а останалите към 119 600 000 единици в интернационалните индустриални уреди на компанията.

Най-произвежданата кола на Toyota през миналите 88 години е Corolla, представители на фамилията на която са съединени в тираж от над 53 399 000 единици.

" Искам да изкажа сърдечната си признателност на клиентите, които избраха колите на Toyota, и на тези, които сътвориха всяка кола със сърце и душа, както и на доставчиците и дилърите, които са ги доставили с грижа, и на всички останали наши акционери ", споделя Коджи Сато, президент на Toyota. " Вярвам, че броя от 300 милиона единици можеше да бъде реализирано единствено с безкрайните старания на сътрудниците в цялата компания, от планирането и проектирането на части и колите, до производството, логистиката, продажбите и обслужването, дружно с всички тези, които работят за поддръжка на всяка стъпка ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР