Той участва във възпоменателното поклонение по повод 80 години от

...
Той участва във възпоменателното поклонение по повод 80 години от
Коментари Харесай

Радев: БСП следва да изпълни мандата в съответствие с Конституцията

Той взе участие във възпоменателното поклонение във връзка 80 години от разстрела на поета Никола Вапцаров на Мемориала „ Гарнизонно стрелбище “ в столицата, където произнесе слово.

" Тук съм, с цел да отдам респект към великия стихотворец и индивида с идея, съвсем век по-късно неговите стихове не остаряват, а паметта за него надживяха всички опити на посредствеността да ги очернят ", уточни пред публицистите президентът.

Вчера изтече запис от съвещание на парламентарната група на " Демократична България ", в която Христо Иванов дава доклад за стадия на договарянията за сформиране на кабинет. На него съпредседателят на Демократична България също по този начин подлага на критика държанието на Има Такъв Народ, както и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на отношението ѝ към партията на Слави.

Записът провокира моментална реакция у шоумена - той съобщи, че Има Такъв Народ няма да взе участие в " държавно управление на лицемерието " и по този начин договарянията удариха задънена улица.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР