Той се роди по време на пандемията и стана известен

...
Той се роди по време на пандемията и стана известен
Коментари Харесай

Илон Мъск показа новородения си син - slava.bg

Той се роди по време на пандемията и стана прочут с ексцентричното си име – X Æ A-12. Той е наследник на един от най-големите милиардери в света – Илон Мъск. След като неговите родители оповестиха, че ще го отглеждат надалеч от градския звук, през днешния ден те споделиха какъв брой пораснал е той.

„ Това бебе към момента не може да си служи с лъжица “, написа предприемачът в Twitter, където качи кадър, на който държи бебето на ръце.

Собственикът на SpaceX и шеф на Tesla има още шест деца, освен това момчета, от връзката си с писателката Жюстин Уилсън. По думите му, той има много опит, само че с новороденото преоткрива доста неща в развъждането.

Наскоро Мъск разгласи, че дружно с екипа си работи по връзката сред човешкия мозък и компютрите. Плановете им са да основат технология, която „ може да помогне за управление на равнищата на хормоните, да усъвършенства качествата, преценката, да облекчи безпокойството и други нововъведения “. Тя ще бъде извънредно потребна при меланхолия.

„ Първоначално технологията може да се употребява за подкрепяне на хора с мозъчни болести като заболяването на Паркинсон, само че крайната цел на „ Neuralink “ е да даде опция на хората да се надпреварват с напреднал изкуствен интелект “, съобщи милиардерът. По думите му, към този момент се вършат проби върху животни, като чипът се „ конфигурира “ доста елементарно в човешкото тяло – посредством лазерна хирургия.

Все още не е ясно дали новият план на Илон Мъск ще бъде сполучлив, само че детето му сигурно ще израсне в една по-различна среда.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР