На среща в Уест Мидландс сър Кеир ще каже на

...
На среща в Уест Мидландс сър Кеир ще каже на
Коментари Харесай

Стармър ще се срещне с нов екип от кметове, за да обсъдят децентрализиране след увеличаването на местните избори

На среща в Уест Мидландс сър Кеир ще каже на кметовете, че стимулирането на районния напредък ще бъде „ върхът на дневния ред “ при децентрализиране на лейбъристите проекти, в случай че завоюва идващите общи избори, и че той желае локалните водачи да бъдат „ съществена част “ от растежа на техните стопански системи.

Въпреки това, защото канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс се ангажира със строги „ фискални правила “, това не е ясно дали ще има в допълнение финансиране за локалните региони.

Говорейки преди първата среща, водачът на лейбъристите сподели: „ Тези локални избори демонстрираха, че английската общност е подготвени да се доверят на тази изменена Лейбъристка партия.

„ Ние ще се отплатим за това доверие, като осигурим стопански напредък за всички, на всички места в партньорство с нашите лейбъристки кметове.

„ Нашият възходящ екип от лейбъристките кметове към този момент дефинира дневния ред и дава резултати за локалните хора макар провалящото се държавно управление на торите, което задушава стопанската система ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР