Той подчерта, че БСП е потърсила обединението вляво. На БСП

...
Той подчерта, че БСП е потърсила обединението вляво. На БСП
Коментари Харесай

Димитър Данчев, БСП: България имаше нужда от голямата лява коалиция

Той акцентира, че Българска социалистическа партия е потърсила обединяването вляво. " На Българска социалистическа партия й наподобява да бъде труженик на необятна лява коалиция. Разговорите не престават и с други политически партии ", разясни Данчев.

На въпрос дали в левицата има напрежение при нареждането на листи, Димитър Данчев разяснява, че е явно желанието на някои хора да вземат участие в изборите, единствено в случай че са на избираеми места. Той бе безапелационен, че това не е метод на един член? на Българска социалистическа партия и разясни, че голямата част от хилядите членове на Българска социалистическа партия работят и са работили за Българската социалистическа партия без да предявяват някакви големи искания дали ще бъдат в листите и още по-малко дали ще бъдат на водещите места в тези листи: " Те работят за идеята и концепцията, не за постове. А концепцията е да променим България ", сподели социалистът.

" Новото Изпълнително бюро има огромна представителност по места и социалистите чакаха тъкмо това. През тази акция се стремим да достигнем до допустимо най-вече гласоподаватели и да получим по-добър резултат за партията ", съобщи Димитър Данчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР