Той не може да го е направил, това е необяснимо.

...
Той не може да го е направил, това е необяснимо.
Коментари Харесай

Майката на обвинения за убийството в Момчилград: Той се отнасяше добре към детето

Той не може да го е направил, това е необяснимо. Той се отнасяше добре към детето. Това разяснява Фатме Сали, майката на обвинявания за убийството на 7-годишното момиченце в Момчилград.

В сряда стана ясно, че 25-годишният Мехмед, който е първи братовчед на детето, е признал, че точно той е направил тежкото закононарушение. Младият мъж е в ареста като следва в идващите дни съдът да реши дали той ще остане зад решетките.

„Аз мисля, че някой нещо му направи и той не може да каже от боязън ”, разяснява майката на Мехмед по.

Според събраните досега доказателства, убийството е осъществено на 17 декември, неделя, а дребното момиченце е умряло от задушаване. „ В петък вечерта той беше нощна промяна. В събота към 17.00—17.30 часа отиде да си вземе обувките, върна се, по-късно излезе отново и се прибра към 01.00 часа в неделя ”, заяви майката на Мехмед.

Младият мъж е чиновник е на един от мобилните оператори, а настрана от това работи и във фабриката, в която работи и майката на детето.

„Само човек със сериозна личностна патология може да извърши такова зверство“, разяснява пред NOVA доктор Цветеслава Гълъбова, шеф на държавната психиатрична болница „ Свети Иван Рилски ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР