Апелативният съд отказа да промени присъдата на Валдо Калокане, който

...
Апелативният съд отказа да промени присъдата на Валдо Калокане, който
Коментари Харесай

Атаки в Нотингам: Апелативният съд отказва да промени присъдата на убиеца Валдо Калокане

Апелативният съд отхвърли да промени присъдата на Валдо Калокане, който получи безсрочна заповед за болничен за непредумишленото ликвидиране на трима души в Нотингам предходната година.

Calocane беше наказан на безсрочна болнична заповед през януари, откакто призна за непредумишленото ликвидиране заради понижена отговорност на Барнаби Уебър, Грейс О'Мали-Кумар и Иън Коутс, както и опита за ликвидиране на трима други, в поредност от офанзиви в Нотингам предходната година.

Главният прокурор препрати присъдата към Апелативния съд през февруари, като юристите твърдяха на чуване в сряда, че вместо това 32-годишният би трябвало да бъде наказан получи „ хибридна “ доживотна присъда, при която първо ще бъде лекуван от параноидната си шизофрения, преди да излежи остатъка от присъдата си в пандиза.

Върховният арбитър баронеса Кар, лорд арбитър Едис и господин арбитър Гарнам произнесоха своето решение в 10 сутринта в Кралския съд в Лондон. В обобщение на решението на Апелативния съд да не промени присъдата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР