Той категорично отрече изгоненият от БСП Явор Божанков да е

...
Той категорично отрече изгоненият от БСП Явор Божанков да е
Коментари Харесай

Руди Гела и Явор Божанков вбесили ДеБъ

Той изрично отхвърли изгоненият от Българска социалистическа партия Явор Божанков да е избран за лидер на съдружната листа в Габрово. Според източници, близки до генерала, рокадата, изпратила отпред в Плевен отцепника от партията на Слави Трифонов Радостин Василев - Руди Гела, и последвалото настаняване на неговото място в Габрово на Божанков, е вбесило Демократи за мощна България. Причината - изпращането на Руди Гела в Плевен вади от позицията му на лидер там любимецът на Атанасов - артистът Стоян Михалев.

 

На изборите през предходната година точно Михалев с поддръжката на някогашния кмет Найден Зеленогорски и на настоящия градоначалник Георг Спартански съумя да извоюва депутатско място за Демократична България. Със договорката с Божанков за Габрово пък Политическа партия затваря пътя на Михалев и към позицията на лидер там. В същото време решаващите фактори в Плевен - Зеленогорски и кметът Спартански, не изгаряли от предпочитание да работят за Руди Гела. Докато бе министър на спорта, Радостин Василев организира среща със Спартански, на която го излъга, че стартира строителството на нова спортна база в града с държавни средства.

 

Заради водаческото място в Плевен Руди Гела към този момент изгони от Политическа партия и едно от знаковите лица на партията – бореца против корупцията Иван Христанов.

Източник: crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР