Това заяви Георги Кузманов - един от кадровиците във ВСС,

...
Това заяви Георги Кузманов - един от кадровиците във ВСС,
Коментари Харесай

Гешев е лабилен главен прокурор: Дебатът по същество във ВСС започна

Това съобщи Георги Кузманов - един от кадровиците във Висш съдебен съвет, поискали предварителното освобождение на основния прокурор Иван Гешев. Основното им искане е поради израза “политически отпадък в Народното събрание ”, с което обвинител №1 е уязвил престижа на правосъдната власт. 

 

" Това се оказа нрав - вместо отбрана на полезностите, стартира замеряне със записи. Лабилният основен прокурор не е равно на смелия. Той не може да извършва повече функционалностите на основен прокурор ", добави Кузманов.

 

След него се изрече и различен кадровик - Гергана Мутафова, която уточни, че откакто настояването за предварителното освобождение на Гешев е посочило, че основният прокурор може да злоупотребява с права. 

 

Висш съдебен съвет се произнесе по всички доказателства, импортирани като претекстове към настояването за предварителното му освобождение, и стартира дебата всъщност.

 

За да бъде отхвърлен от поста, би трябвало да има болшинство от 13 гласа във Висшия правосъден съвет съгласно новите законови промени. Доскоро нужни за това бяха 17 гласа. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР