Това, което става в момента, е наистина събитие", заяви кметът

...
Това, което става в момента, е наистина събитие", заяви кметът
Коментари Харесай

Кметът на Разград: Господата Домусчиеви показаха какво е да си отговорен

Това, което става сега, е в действителност събитие ", съобщи кметът на Разград Денчо Бояджиев. "Събитие, което не се случва постоянно, тъй като в този тежък миг, когато доста хора нагледно казано са в безтегловност, без работа, на трудова борса или изконсумирали платени отпуски, да получиш една такава инжекция е доста значимо и сме признателни на Кирил и Георги Домусчиеви за този жест.

Много хубаво е, че ще има и продължение за хората, които са тежко материално състояние. Кирил и Георги Домусчиеви демонстрираха по какъв начин бизнесът би трябвало да бъде съответен и виновен към проблемите на хората. Още по-хубаво е, че протегнаха ръка към хората от Разградска област, където те също да представители на бизнес.

Кирил Домусчиев е ръководител на най-голямата работодателска организация и даренията, които прави за района, в който действат „ Биовет” и "Лудогорец ", са доста добър образец за това по какъв начин бизнесът би трябвало да се отзовава в такава тежка икономическа обстановка. От името на моите съграждани благодаря за това, което се случва сега на процедура, уверен съм, че ще има взаимност и жителите на района ще продължат да идват на мачовете на "Лудогорец " и да поддържат нашите момчета”, добави Бояджиев. Неговите сътрудници от района също изрекоха благодарностите си към събствениците и управлението на "Биовет " и Лудогорец.

„ От името на жителите на община Исперих, на всички 23 кметове на обитаеми места, които бяха директно ангажирани с подготовка на описи за тези хора и от свое име най-сърдечно ви благодаря за вашата съпричастност, човещина и за направеното подаяние за най-нуждаещите се в тези сложни времена хора ", съобщи кметът на Исперих Белгин Шукри. "Това е добър образец за всички ни, знак на достойнство, което ние високо ценим. Няма по какъв начин да не сме горди, че най-успешният клуб в, България, нашият „ Лудогорец”, дава подобен образец и оказва помощ на уязвими хора и хора които се нуждаят. Бъдете здрави и благословени "!

„ Благодаря от името на Община Кубрат, жителите на община Кубрат и най-много съм акредитиран от името на почитател клуб „ Лудогорец-Кубрат” специфични поздравления и благодарности да насочва ", съобщи градоначалникът Алкин Неби. "Едно огромно благодаря с основно Б, тъй като в тези сложни времена „ Лудогорец” сподели, че е освен популярен тим, а и популярен по душа. И единствено хубави неща да се случват на „ Лудогорец”, на ръководството на клуба и на собствениците”, добави той.

Мехмед Билялов, зам-кмет на Община Лозница: „ Благодаря от името на жителите на община Лозница. В тези сложни и тежки времена за кой ли път би трябвало да благодарим на „ Лудогорец”, че основават и вършат нещо за хората и най-много за обществената политика, която вкарват в самодейностите си да оказват помощ на хората, които са в действителност извънредно нуждаещи се, а те ще бъдат доста признателни за това нещо. Голямо благодаря на братя Домусчиеви и на „ Лудогорец”!

Дауд Аляовлу: „ Като представител на Община Цар Калоян желая да изкажа благодарности за тази самодейност. За следващ път „ Лудогорец сподели, че е към този момент част от нашия живот в Разградска област. Като едно отговорно обществено ориентирано институция, което живее дружно с нас, с нашите проблеми и постоянно е готово и поддържа всички инициативи и потребности на хората. Голямо благодаря!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР