Това, което наблюдавам като поведение на партиите, ми прилича на

...
Това, което наблюдавам като поведение на партиите, ми прилича на
Коментари Харесай

Бабикян: Служебният кабинет и президентът ни спасяват от суровата гладна зима, която не идва

" Това, което следя като държание на партиите, ми наподобява на игра на котка и мишка. Виждам едно надхитряне, което е доста грозно в профил ". Това коменнтира пред Нова тв Лидия Шулева. 

Не мисля, че главната причина да се бавят договарянията е зимата и задачата да нямаме избори през зимата. Целта на всичко е да се водят договаряния и да се гласоподават законите, с цел да се подсигурява приемането на парите по Плана за възобновяване. Вече два месеца аз най-малко не съм схванала да се гласоподава някой от тези нужни за нас закони. Два месеца се занимаваме с всичко друго, само че не и с това, което е извънредно значимо. Ако ще се отсрочват изборите, това не е поради зимата, а поради това, че би трябвало да се одобряват незабавно тези закони, тъй като са доста значими за страната, уточни тя. 

" От консултациите при президента през вчерашния ден с Демократична България стана ясно на коя партия той няма да даде третия мандат. То е мощно казано " съвещания ". То беше диалог за това кой какво е приключил и за какво България не би трябвало да дава оръжия на Украйна ". Това разяснява пред Нова тв Милен Керемедчиев. 

Видяхме през вчерашния ден, че президентът продължава да демонстрира злост към. Вчера беше спор, не съвещания, добави той.

" Човекът през вчерашния ден сподели, че до момента в който е студено, няма да има избори и малко преди плажа ще вършим избори. Смешно е. Уж правиш съвещания, пък приказваш за избори. От два месеца ни плашат със студена, сурова и гладна зима, само че тя не идва. Но това не пречи да ни избавят два месеца. Аз извънредно избавен се усещам и съм благополучен ", уточни. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР