Това каза Иван Иванов, министър на земеделието по НоваНюз.Министър Иванов

...
Това каза Иван Иванов, министър на земеделието по НоваНюз.Министър Иванов
Коментари Харесай

Земеделският министър: Ще настоявам за 9% ДДС на стоките от малката потребителска кошница

Това сподели Иван Иванов, министър на земеделието по НоваНюз.

Министър Иванов сподели още, че се организират доста срещи с браншовете и с вериги магазини, като цел е да се разшири размера на българските артикули във веригите.

" Основното е да има български зеленчуци и плодове на пазара. Ние сме сътрудник на производители и преработватели ", безапелационен е той.

Относно завареното в Министерство на земеделието, Иван Иванов осведоми, че са установени нарушавания в напоителни системи, освободено е управлението поради липса на средства, липса на реакция при наводнения, несъблюдение на контракти за ремонт и възобновяване на насипи.

Министърът осведоми още, че на този стадий сериозни язовири няма, само че но с ново управление ще се направи справедлив разбор, тъй като не може да се разчита на заварените данните.

" Твърде е евентуално да се забрани износа на дървесина за трети страни. До края на януари целим да наситим пазара с дърва за битово ползване и да върнем цената на равнищата от предходната година. До средата на февруари се навядаме цената на дървата за отопление да бъде естествена ", съобщи още Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР