Това е успешен ден, пълен с емоции. Вижте какво още

...
Това е успешен ден, пълен с емоции. Вижте какво още
Коментари Харесай

Това е успешен ден, пълен с емоции

Това е сполучлив ден, цялостен с страсти. Вижте какво още вещаят звездите за вас.

Хороскоп 25.07.2023г.
Овен
Днес Вашите триумфи в любовта ще бъдат директно свързани със силата на Вашия разсъдък. Ерудиция също ще Ви е нужна, само че тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а през днешния ден ще има кой да го оцени.
Телец
Очаква Ви съразмерен ден: умерено въодушевление и положително самочувствие. Нараства Вашата словоохотливост, непревзетост, а и неприкритост към всичко ново и непривично. В същото време ще сте достъчно сериозни и придирчиви, и няма да приемате на доверие нито едно от предложенията, даже и доста да са Ви заинтересували, в случай че нямате задоволително съображение. Ще Ви е потребно да поддържате връзка с същински другари и с хора,с които дружно сте учили – т.е. с дуговни съидейници. Виртуалното побщуване може да се окаже по-приятно и кофортно, а в избран миг и единственото допустимо.
Близнаци
Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка
Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.
Лъв
Сдържаност, плановост в дейностите, както и умеене да поддържате нужната отдалеченост при контактите с близките, ще са нужни за Вас през целия ден. Сутринта би трябвало да се заемете с рутинна работа, в която се позволяват и дори приветстват истинските, креативен детайли. През деня ще придобият в допълнение значение контактите с сътрудници и другари. Няма да имате време да мислите за дреболии и елементи. Не допускайте безогледно боравене с финансите, както и неуправляеми страсти.
Дева
Напрегнат ден. Личните връзки навлизат в комплицирана фаза и с цел да се стигне до сериозен спор, е задоволителна единствено дребна искрица различие. Конфликти ще има даже и при най-хармоничните двойки. Впрочем, опитните Деви ще съумеят да потушат разгорелия се пожар, с помощтта на дипломатически хитринки. Не си правете някакви комплицирани проекти за този ден: вероятността да съумеете да ги реализирате, не е задоволително огромна. Пестете силата си и не започвайте огромни работи. По-добре се ограничете с ежедневните грижи.
Везни
Сега другарството за Вас е доста по-важно, от когато и да било, и Вие, напълно не без съображение, се гордете с обстоятелството, че сте израстнали до умен и грижовен съдружник, подготвен постоянно да окаже поддръжка на всички особени хора във Вашия живот. В дадения миг човек, който не Ви е апатичен, претърпява не леки времена, и Вие не знаете какво да извършите. Това чувство на действителността е обикновено, само че напълно не значи, че зарад него би трябвало да се самобичувате. В момента този човек самичък би трябвало да се оправи с всичко. Онова, което може да извършите е, да му дадете ясно да разбере, че постоянно може да разчита на Вас.
Скорпион
През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
Стрелец
Ако сте заинтересувани от издигане в службата, ставайте по-рано и по този начин няма да изпуснете удачния късмет в тази сфера. В течение на деня внезапно ще нарастне стремежът Ви към автентичност и за другарство със съидейници. Всякакви, дори и най-необичайните връзки ще бъдат сполучливи и надеждни, в случай че са завършени публично и се явяват законни. Не са изключени непредвидени парични разноски, както и непредвидени фамилни и настоятелен затруднения.
Козирог
Това е сполучлив ден, през който събитията ще Ви спомагат да откриете нови благоприятни условия за себе си. От Вас ще се изисква подготвеност, да извършите смяна на своите проекти. Изключителната непримиримост и желанието Ви непременно да постъпите по своему, няма да доведете до нищо хубаво. Вероятни са различия освен на работа, само че и в къщи. Развитието на събитията ще зависи от това, какъв звук на разискване на проблемите ще изберете. Прекомерната ироничност не Ви е нужна, само че и мрачната съвестност в нищо няма да Ви е от изгода. Постарайте се, да намерите златната среда.
Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.
Риби
Мъдрост и разсъдителност ще са Ви доста нужни през този ден, когато се отнася за връзките с Вашия обичан човек.В противоположен случай свадите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не работят удобно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка на следващия ден, а през днешния ден се постарайте да потърпите….

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР