Това е песен-изповед, във видеото идеята за разминаването е застъпена

...
Това е песен-изповед, във видеото идеята за разминаването е застъпена
Коментари Харесай

Владо Михайлов представи новата си песен

Това е песен-изповед, във видеото концепцията за разминаването е застъпена и там тя е разказана през фрагменти с моята брачна половинка. Вдъхнових се да направя самопризнание, че самичък си за на никое място. Винаги хората към теб те осмислят и с помощта на тях стъпваш на техните плещи, когато имаш огромен триумф. Това сподели за предаването “Денят на фокус " по Радио “Фокус " артистът и артист Владо Михайлов по отношение на новата си ария " Някой ".

Той изрази признателност освен към брачната половинка си, а и към всички музиканти с които работи, другари и съидейници, към музикалния продуцент Кирил Добрев, Гошо Гвоздев, оператор и един от сценаристите на сериала “Братя ". “Отидохме на Арена Армеец " и не ни изгониха, за благополучие цялата беше празна, снимахме начело и си направихме доста красиви неща ", описа той за видеоклипа на песента.

“Човек осъзнава какво е изгубил, когато в действителност го загуби. Много ни е къса паметта, това е човешко, постоянно и на мен ми се случва. Любовта към изкуството е едно от нещата, които ни свързват. За която и връзка да приказваме, спомнете си, кои са нещата, които са ви запалили и поради които сте дружно ", сподели Владо Михайлов.

По мотив идната премиера на новия български филм “Защото обичам неприятното време ", който ще излезе по екраните, Михайлов показа, че това е дебютният филм на Яна Лекарска, която е сценарист и режисьор. “Имахме удоволствието с Неда Спасова си партнирахме в този филм. Много човешки филм, доста ми хареса историята, почувствах я доста персонална и аз. Наистина беше доста необичайно, че такава роля ме откри. Заобичах неприятното време около този филм ", добави артистът.

Сценарият на кино лентата споделя за двама души, които са били близки като деца и се срещат след 20 години. И човек схваща през огледалото на другия против себе си по какъв начин се е трансформирал и какво е пропуснал. “И този различен човек, който още веднъж се връща в живота му му оказва помощ да разбере себе си и да откри път към себе си, което в действителност е чудесна история ", означи Владо Михайлов.

Като родител на три деца, той показа, че доста почита учители, които съумяват да разсънят интереса у децата  с теорията, която може да бъде употребена вярно. И в случай че може да има на практика занимания по всички предмети.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР