Това е максимума, който може да се направи и така

...
Това е максимума, който може да се направи и така
Коментари Харесай

От лошото това е най-доброто



„ Това е максимума, който може да се направи и по този начин е най-добре, тъй като някаква последователност ще има. Това най-липсва в България – приемствеността. Макар и служебни, от неприятното това е най-хубавото, което може да се случи “,  сподели за БНР Красимир Дачев, заместител –председател на Българската търговско-промишлена палата по отношение на назначеното ново служебно държавно управление от президента Румен Радев.

Той разяснява, че не е склонен със зеления пакет на Европейската комисия, защото  бизнесът не е имал финансов ресурс  да се приготви за смяната.
„ Не може да издържи, тъй като ние нямахме това време за струпване на капитали, за смяна на машини, уреди, тъй като нашата стопанска система, нашите фабрики са енергоемки . 5-10% има ново, модерно съоръжение . Навсякъде караме със фабрики от 1950, 1960 година, след Втората международна война модели “, добави в предаването „ 12 + 3 “ Дачев.

На въпроса има ли растеж в стопанската система, Дачев отговори:

Такъв взрив има на стопанската система, тя по този начин се отвърза . Хората потеглиха да пътуват. Виждате подобен сезон не е имало от 100 години, туристически, морето е задръстено. Всички курорти са задръстени. Тръгна взрива, само че в този момент безшумно ще бъде сплескан “, акцентира Красимир Дачев.

Цялото изявление можете да чуете в звуковия файл.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР