Това е желание най-вече към младите хора, към бъдещето –

...
Това е желание най-вече към младите хора, към бъдещето –
Коментари Харесай

Весела Лечева: Прокуратурата е работещ орган, в който гражданите може да усещат справедливост и подкрепа

Това е предпочитание най-много към младежите, към бъдещето – да ги предпазим от наивните им упования. Така депутатът от Българска социалистическа партия и нееднократен първенец по пукотевица Весела Лечева разяснява апела си митингът да се разграничи от противоречивите персони, които се пробват да обсебят митинга.
Забелязвам, че през последните дни се пробва да се прокрадне различен сюжет посредством митинга, съобщи тя пред Нова телевизия. И уточни – хора от предишното, хора, които въплъщават жесток жанр от предишното. А на въпрос за съответно име, тя по този начин и не отговори – просто сподели, че е пострадал.
Припомняме, че през 2007 година брачният партньор на Лечева – Манол Велев, беше прострелян в главата и от този момент е в кома. Убиецът не беше хванат, казусът не беше оголен, само че в този момент, с 19-те обвинявания против Васил Божков, фокусът на вниманието към Велев още веднъж е реалност.
Кой в действителност беше Манол Велев и в какъв брой абсурда се беше забъркал – припомнете си ТУК!
В конкретика няма да влизам, продължи Лечева, откакто Виктор Николаев я попита за касета по случая със брачна половинка ѝ, обвързвана с защитата на Васил Божков. Лечева не разяснява и какво е споделил скришен очевидец по делото. Но тя съобщи, че прокуратурата е един работещ орган, в който жителите може да усещат правдивост и поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР