Това, че дойде ли лятото, българите вкупом се втурват към

...
Това, че дойде ли лятото, българите вкупом се втурват към
Коментари Харесай

Българка от 5-звезден хотел в Гърция: Не се залъгвайте по офертите! СНИМКИ

Това, че пристигна ли лятото, българите заедно се втурват към гръцкото море, е ясно от години. Омръзнали са ни и дебатите на тематика: българското или гръцкото море е по-хубаво, по-евтино, по-примамливо, по, по...  Признаваме обаче, че в множеството случаи " печели " гръцкото - демонстрират го многочислените постове във Фейсбук, показващи красиви гледки на чисто море, вкусна риба на масата и щастливи БГ физиономии.

До... в този момент. Когато българка реши да опише за почивката си в 5-звезден хотел в Гърция. Предлагаме ви нейния роман без редакторска интервенция, изводите си правете сами:

Здравейте, желая да споделя безпределно отрицателното си мнение за хотел Platamon Cromwell Resort намиращ се на Олимпийската ревиера, Гърция. Офертата за която платихме е ултра ол инклузив с включени нощувки, закуска, обяд и вечеря, както и междинни хранения; вносен и локален алкохол, питиета, безвъзмездни шезлонзи, плажни кърпи, чадъри, 4 бара и басейните на територията на хотела, анимация, детски ъгъл и тн.

Ще приложа и фотоси от базата, с цел да добиете по- добра визия. Като за начало ще загатна, че хотела бе препълнен със фамилии с дребни деца заради съществуването на “Аква парк ”, който напълно инцидентно не функционираше заради повреда. Около него има единствено един дребен детски басейн и един за възрастни, както и бар, на който се предлагаха единствено кафета и сокове. На плажа бяха отделили 2 зони, от които едната бе безвъзмездна (но препълнена от всички почиващи, защото както загатнах нагоре Аква парка не функционираше), а другата платена и ситуирана пред 4-тия бар, който също се оказа заплатен.

Шезлонгите от безплатната зона, както нормално, макар, че преобладаващата част от гостуващите бяха сърби и румънци, бяха заети с плажни кърпи и други предмети още от вечерта. Плажа беше разказан като песъчлив без камъни, което също не отговаряше на действителността, камъни си имаше и то много, както по плажната линия по този начин и към 50/70 см във вътрешността в морето. Третия бар, намиращ се до детския ъгъл също оферираше единствено кафета и сокове, и снак, което за тях всеки ден значеше един пресъхнал кекс и сендвиче, също толкоз изсъхнало с едно парче кашкавал и евтина шунка… детския ъгъл съставлява 6/7 маси с моливи и листи за изобразяване, а вечер еднообразна детска дискотека в границите на 30 Мин. С две думи анимация няма…. А деца бол.

И единствения бар, от който можеш да си вземеш бира или различен тип алкохол или коктейл бе лоби бара, в който несъмнено, не можеш да влезеш по бански или влажен. Но пък за сметка на това постоянно имаше огромна опашка, въпреки всичко не сме на девически събор, хората си пийваха. За пушачите обособено място /тераса/ скамейка няма! Всичко (басейни, питейни заведения, детски кът) отваряше в 10 часа и затваря в 18 часа. Не им се работеше на хората и това е…

И в този момент желая да отделя по-голямо внимание на ресторанта, който служеше за кафене, площадка и място за хранене. Храната беше еднообразна без грам пресилване: 2/3 типа риба (скумрия; пангасиус и това е) главно 2/3 тави с пържени картофи и 2/3 типа макарон и спагети; един тип свинско и пилешко, банички и полузамразени бутерки от Лидл… В прелестния ресторант непрестанно имаше и бездомни кучета, както и котки, само че в хотела не позволяваха домашни любимци!

Стаята беше просторна, само че водата неизвестно за какво от топла ставаше ледена, от хладка гореща и тн, а сешоара работеше по един път дневно???? И като за край единствено ще загатна, че имахме потребност от доктор, за който чакахме 2 часа да пристигна от селото, което се намира на 500м. Същият ни таксува 100 евро за обзор при налична застраховка… и когато попитах зле англоговорящите рецепционистки, не би трябвало ли да ни обезпечат доктор те отвърнаха, че нямат никакво отношение!

За постоянно пътуващите и имащи опит с хотели в други страни и от друг сан ще кажа, че това не е 2/3 звезди, това е 5-звезден хотел с неповторимо обслужване и престарели екстри… не се залъгвайте по офертите, не дават отговор на действителността. За гръцкия мързел и безочливост даже не ми се приказва!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР