“Скандали със скандали. Тези хора - ПП са обрасли с

...
“Скандали със скандали. Тези хора - ПП са обрасли с
Коментари Харесай

Пеевски: Ако Борисов реши да управлява с ПП, да знае, че каруцата им носи много кеш


“Скандали със кавги. Тези хора - Политическа партия са обрасли с кешове и пудели”. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание.

Пеевски приказва за диалози с част от водачите на Политическа партия от изтеклите 9 месеца.

``Василев персонално ме е молел да го подкрепим да стане вицепремиер и неговата съкровена фантазия бе той да стане министър председател след Денков и да махнем Габриел”, сподели Пеевски.

“Асен, в наличието и на Цонев, оферираше ние от Движение за права и свободи да имаме министри и вицепремиер. Всичко това им бе отказано”, добави той.

“Христо Иванов, отново в наличието на Цонев, сподели че желае да бъде президент и че има потребността от поддръжка на Движение за права и свободи, съобщи, че е значимо да ликвидира Политическа партия, по-късно предложи аз да стана министър председател, а той - президент”, продължи Делян Пеевски.По думите му, задачата на Христо Иванов е " да пенсионира Бойко Борисов ".

" Иванов предложи да се откри пост на Борисов някъде - в Европа или на някой остров да го пратят, пробваха се в този сюжети да ме вкарат и мен. Разговорът е по време на 9 месеца, в които управлявахме”, акцентира ръководителят на Движение за права и свободи.

Той изясни, че всичко това е споделил на Борисов.

“Ако Бойко Борисов реши да ръководи с Политическа партия дано знае, че тази коалиция носи зестра - каруца с доста кеш”, заключи Пеевски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР