Фреди Флинтоф се завръща като треньор на Англия, докато те

...
Фреди Флинтоф се завръща като треньор на Англия, докато те
Коментари Харесай

Фреди Флинтоф се завръща в ключова роля в Англия, докато нараняванията продължават да се лекуват след ужасяващата катастрофа на Top Gear

Фреди Флинтоф се завръща като треньор на Англия, до момента в който те ускоряват подготовката си за Световната купа T20.

Флинтоф се завърна на крикет предходната година, откакто беше забъркан в ужасяваща злополука по време на фотосите на Top Gear през декември 2022 година 46-годишният мъж получи тежки лицеви пострадвания и счупени ребра, откакто катастрофира с отворен триколесен Morgan Super 3 при 130 благи в час. Английската легенда рядко е виждана на обществени събития и от този момент не се е прибирал към телевизионна работа.

Управляващият шеф на Англия Роб Кий е непосредствен другар на Флинтоф и е улеснил завръщането му в крикета с именития повсеместен състезател за първи път се свърза с тима на белите топки като треньор през септември.

Флинтоф продължава да взе участие от този момент и е избран за първата си роля на старши треньор това лято, когато поеме мъжкия тим на Northern Superchargers в Стоте. И защото Англия в този момент се приготвя за отбраната на своята T20 Световна купа идващия месе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР